Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνάντηση Αντιπροσωπείας ΛΔΝ με τον πρέσβη της Βενεζουέλας

Μέσα σε εγκάρδιο και συντροφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπροσωπείας της ΛΔΝ με τον Πρέσβη της Βενεζουέλας, Freddy Fernadez. Στη συνάντηση, που διήρκεσε πάνω από 2 ώρες έγινε εκατέρωθεν ενημέρωση για την κατάσταση στις δύο χώρες, έγινε ανταλλαγή απόψεων για το ρόλο του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού  και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας σε πολιτικό, ενημερωτικό,οικονομικό και ακαδημαϊκό επίπεδο.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα "νέου τύπου" πραξικοπήματα που οργανώνονται από τις ΗΠΑ σε σειρά χωρών αλλά και στους τρόπους , που χώρες, όπως η Βενεζουέλα και η ΛΔ Ντόνετσκ, οικοδομούν μια εναλλακτική οικονομική και πολιτική πρόταση στο εσωτερικό τους.
Στην επιστολή της Υπουργού Εξωτερικών της ΛΔΝ Natalia Nikonorova , που παρέδωσε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, τονίζεται η πεποίθηση των αρχών της ΛΔ, ότι η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, με τη στήριξη του λαού της και των διεθνών συμμάχων της, θα υπερασπιστεί με επιτυχία, και σ εαυτή τη δύσκολη φάση, την εθνική της ανεξαρτησία.
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνέχεια της συνεργασίας, μέσω συγκεκριμένων βημάτων, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ναζί αποκεφαλίζουν πολιτοφύλακα, στο Ντονμπάς. Αυτοί είναι οι σύμμαχοι ΝΑΤΟ, ΕΕ και ελληνικής κυβέρνησης.

Βρέθηκε το σώμα του πολιτοφύλακα που είχαν αποκεφαλίσει ναζί μισθοφόροι. Το κεφάλι του το έχουν κρατήσει οι δολοφόνοι, σαν τρόπαιο. Αυτοί είναι οι σύμμαχοι των ΗΠΑ, ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης. Και ντροπαλοί τους συνοδοιπόροι, όσοι εξακολουθούν να διατηρούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στις ναζιστικές συμμορίες και τις λαϊκές πολιτοφυλακές. 
Τιμή και Δόξα στους Λαϊκούς Πολιτοφύλακες.
Τιμή και Δόξα σε όσους πολεμάνε το φασισμό και τον ευρωατλαντισμό, στη πρώτη γραμμή.
Η Αντιπροσωπεία της ΛΔΝ θα διοργανώσει καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του νεκρού πολιτοφύλακα.

Προβολή ταινίας με Ναζί «ήρωα», διοργανώνει η ουκρανική πρεσβεία στον Δαναό.

Στις 13 Απριλίου, το Σάββατο, η ουκρανική πρεσβεία στην Αθήνα, διοργανώνει την προβολή της ταινίας “Myth”, που έχει σαν θέμα τη ζωή του ναζί εθελοντή VasilSlypak. Ο VasilSlypak ήταν  μέλος του Δεξιού Τομέα και συμμετείχε στα εγκλήματά του  στο Donbass. Ο Δεξιός Τομέας είναι μια ακραία εγκληματική ναζιστική οργάνωση που βαρύνεται με δεκάδες δολοφονίες όχι μόνο στο Donbass, αλλά σε ολόκληρη την Ουκρανία. Είναι τέτοιο το πλήθος των εγκλημάτων του, που ακόμη και η ουκρανική «βουλή», αναγκάστηκε κάτω από το βάρος των πιέσεων  της κοινής γνώμης να ζητήσει τον αφοπλισμό του. Ένας αφοπλισμός που στη πράξη ποτέ δεν εφαρμόστηκε φυσικά. Ο Δεξιός Τομέας είναι ιδεολογικός απόγονος της οργάνωσης OUN-UPA,  του εγκληματία πολέμου StepanBandera, δοσίλογου ουκρανού, που ευθύνεται για το Ολοκαύτωμα σε ανατολική Πολωνία και Ουκρανία, με πάνω από 100.000 θύματα. Ο StepanBandera, μετά το τέλος του πολέμου, πέρασε στην υπηρεσία της CIA, διοργανώνοντας δολοφονίες και σαμποτάζ στην ΕΣΣΔ. Πάνω από 10.000 σοβ…

Βαρύτατα εκτεθειμένος ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος , μετά τις νέες, κωμικοτραγικές εξελίξεις στην Ουκρανία.

Διαλύθηκε στις 20 Ιουνίου η σχισματική, κατασκευασμένη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (UOC). Στις 11 Οκτωβρίου 2018  το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης αποφάσισε  να προχωρήσει προς την κατεύθυνση της χορήγησης αυτοκέφαλου στη λεγόμενη  Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, μια καθαρά παράνομη,σχισματική εκκλησία, προϊόν των πολιτικών της ναζι-φιλελεύθερης κυβέρνησης του Κιέβου. Τότε ενώθηκαν οι δύο ήδη σχισματικές, και μειοψηφικές στην Ουκρανία «εκκλησίες»: η  Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία (Πατριαρχείο Κιέβου) (UOC-KP), με «Πατριάρχη» τον Φιλάρετο και η Ουκρανική Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία, (UAOC), με «Μητροπολίτη» τον Μακάριο. Στις 15 Δεκεμβρίου 2018, οι ιεράρχες της UAOC αποφάσισαν να διαλύσουν την UAOC και οι ιεράρχες της UOC-KP αποφάσισαν να διαλύσουν το UOC-KP. Αυτό έγινε επειδή την ίδια μέρα ανακηρύχτηκε η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (UOC), με τις ευλογίες του καθεστώτος του Κιέβου και του Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Κανένα άλλο Πατριαρχείο δεν αναγνώρισε τη σχισματική, παράνομη…