Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνάντηση Αντιπροσωπείας ΛΔΝ με τον πρέσβη της Βενεζουέλας

Μέσα σε εγκάρδιο και συντροφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπροσωπείας της ΛΔΝ με τον Πρέσβη της Βενεζουέλας, Freddy Fernadez. Στη συνάντηση, που διήρκεσε πάνω από 2 ώρες έγινε εκατέρωθεν ενημέρωση για την κατάσταση στις δύο χώρες, έγινε ανταλλαγή απόψεων για το ρόλο του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού  και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας σε πολιτικό, ενημερωτικό,οικονομικό και ακαδημαϊκό επίπεδο.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα "νέου τύπου" πραξικοπήματα που οργανώνονται από τις ΗΠΑ σε σειρά χωρών αλλά και στους τρόπους , που χώρες, όπως η Βενεζουέλα και η ΛΔ Ντόνετσκ, οικοδομούν μια εναλλακτική οικονομική και πολιτική πρόταση στο εσωτερικό τους.
Στην επιστολή της Υπουργού Εξωτερικών της ΛΔΝ Natalia Nikonorova , που παρέδωσε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, τονίζεται η πεποίθηση των αρχών της ΛΔ, ότι η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, με τη στήριξη του λαού της και των διεθνών συμμάχων της, θα υπερασπιστεί με επιτυχία, και σ εαυτή τη δύσκολη φάση, την εθνική της ανεξαρτησία.
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνέχεια της συνεργασίας, μέσω συγκεκριμένων βημάτων, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ναζί αποκεφαλίζουν πολιτοφύλακα, στο Ντονμπάς. Αυτοί είναι οι σύμμαχοι ΝΑΤΟ, ΕΕ και ελληνικής κυβέρνησης.

Βρέθηκε το σώμα του πολιτοφύλακα που είχαν αποκεφαλίσει ναζί μισθοφόροι. Το κεφάλι του το έχουν κρατήσει οι δολοφόνοι, σαν τρόπαιο. Αυτοί είναι οι σύμμαχοι των ΗΠΑ, ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης. Και ντροπαλοί τους συνοδοιπόροι, όσοι εξακολουθούν να διατηρούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στις ναζιστικές συμμορίες και τις λαϊκές πολιτοφυλακές. 
Τιμή και Δόξα στους Λαϊκούς Πολιτοφύλακες.
Τιμή και Δόξα σε όσους πολεμάνε το φασισμό και τον ευρωατλαντισμό, στη πρώτη γραμμή.
Η Αντιπροσωπεία της ΛΔΝ θα διοργανώσει καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του νεκρού πολιτοφύλακα.

Ισλαμιστές στο πλευρό του ΝΑΤΟ στο ουκρανικό μέτωπο.

Αφού εκπαιδεύτηκαν στη Συρία, τα ισλαμιστικά τάγματα Sheikh Mansour και Dydayev, επιχειρούν στις περιοχές της Μαριούπολης και της Αντβέεβκα αντίστοιχα, κάτω από ΝΑΤΟικές διαταγές.
Τα τάγματα,αποτελούμενα από "εθελοντές", δρουν στο πλευρό των ουκρανοναζιστικών ταγμάτων.
Την είδηση παρουσίασαν οι "Times" και αναμεταδίδουν ξένα δημοσιογραφικά πρακτορεία.
Μετά την ήττα τους στη Συρία, και άλλοι "εθελοντές" αναμένονται στο ουκρανικό μέτωπο.

Ουκρανία: Οι ναζί απέκλεισαν από τις εκλογές το ΚΚ

Τον αποκλεισμό του υποψηφίου του ΚΚ Ουκρανίας, Α’ Γραμματέα της ΚΕ, Πέτρο Σιμονένκο,από τις προεδρικές εκλογές στις 31 Μάρτη, αποφάσισε η Εκλογική Επιτροπή και επικύρωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας, εφαρμόζοντας τον λεγόμενο νόμο της «αποκομμουνιστικοποίησης», ο οποίος θεσπίστηκε από το αντιδραστικό – εθνικιστικό καθεστώς μετά το πραξικόπημα του 2014. Σύμφωνα με την αιτιολόγηση της Εκλογικής Επιτροπής, που πάτησε πάνω στον αντικομμουνιστικό νόμο, απαγορεύεται να είναι υποψήφιοι για την Προεδρία της Ουκρανίας άτομα και κόμματα που προπαγανδίζουν τον κομμουνισμό και τον εθνικοσοσιαλισμό (!) και τα σύμβολά τους. Την ίδια στιγμή, βέβαια, στελέχη της αντιδραστικής κυβέρνησης του Πέτρο Ποροσένκο συμμετέχουν σε «διαδηλώσεις» που οργανώνονται από νεοναζιστικές ομάδες, ενώ πρόσφατα καθιέρωσε ως επίσημη εθνική αργία την 1η Γενάρη, μέρα γέννησης του Στέπαν Μπαντέρα, του Ουκρανού εθνικιστή συνεργάτη των ναζί και των SS, ο οποίος πολέμησε ενάντια στον Κόκκινο Στρατό κατά τον Β’ Παγκόσμιο …